VOGE 650DS

10 mei 2021

Je kan de nieuwe VOGE 650DS binnenkort bewonderen bij je dealer.

De VOGE 650DS is dankzij zijn 650cc monocilinder momenteel de "zwaarste" VOGE in het gamma. Deze avontuurlijke én budgetvriendelijke toermotor is op maat gemaakt van kilometervreters.

Zo is de VOGE 650DS voorzien van een Nissin reminstallatie met twee schijven vooraan, KYB veerelementen, LED verlichting, een bagagerek en een full color TFT-dashboard met Bluetooth connectiviteit en bandenspanningsmeter. En bij de VOGE 650DSX krijg je daar standaard spaakwielen bovenop.

En wat dacht je van een aluminium kofferset, bestaande uit een topcase met zijkoffers, die maar 700 euro inclusief btw kost ?

Bekijk hier de VOGE 650DSX in detail

Over

Voge is het premium merk van Loncin, een Chinese gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. 

Motorfietsen onder de merknaam Voge zijn nieuw in Europa. Motorfietsen geproduceerd door Voge, onder merknamen van bekende Westerse merken, rijden echter al jaren rond op onze wegen. Voge maakt deze jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen nu rechtstreeks beschikbaar.

Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie: zo beschikken de motorfietsen onder meer over Nissin-remmen, een KYB-vork en een Bosch ABS-systeem.
© Wowart.