Nieuws

10 augustus 2021
VOGE 650DSX Press Launch

De Benelux motorpers mocht recent als eerste in Europa de nieuwe VOGE 650DSX testen. De journalisten wisten de looks, de top-componenten en de prima off- en onroad rijkwaliteiten te waarderen. Ook de uitgebreide basis-uitrusting (middenbok, carterplaat, valbescherming, USB- en 12 volt-aansluiting,...) kreeg heel wat lof. Er zijn intussen al een aantal testverslagen verschenen, die je […]

Lees meer
10 mei 2021
VOGE 650DS

Je kan de nieuwe VOGE 650DS binnenkort bewonderen bij je dealer. De VOGE 650DS is dankzij zijn 650cc monocilinder momenteel de "zwaarste" VOGE in het gamma. Deze avontuurlijke én budgetvriendelijke toermotor is op maat gemaakt van kilometervreters. Zo is de VOGE 650DS voorzien van een Nissin reminstallatie met twee schijven vooraan, KYB veerelementen, LED verlichting, […]

Lees meer

Over

Voge is het premium merk van Loncin, een Chinese gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. 

Motorfietsen onder de merknaam Voge zijn nieuw in Europa. Motorfietsen geproduceerd door Voge, onder merknamen van bekende Westerse merken, rijden echter al jaren rond op onze wegen. Voge maakt deze jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen nu rechtstreeks beschikbaar.

Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie: zo beschikken de motorfietsen onder meer over Nissin-remmen, een KYB-vork en een Bosch ABS-systeem.
© Wowart.