VOGE Extended Warranty Program Benelux

 

Dat VOGE-motorfietsen zich op vlak van design, rijeigenschappen en kwaliteit kunnen meten met de top is intussen wel bekend. Om deze kwaliteit te onderlijnen biedt VOGE Benelux vanaf 1 juni 2023 bovenop de wettelijke garantieperiode van twee jaar nu drie jaar garantie-uitbreiding op alle voertuigen met een cilinderinhoud boven de 450cc, zodat u gedurende vijf jaar onbezorgd van uw nieuwe VOGE motorfiets kan genieten.

Zo bent u niet alleen zorgeloos onderweg, maar behoudt uw nieuwe VOGE motorfiets ook meer van zijn waarde. Maar het wordt nog beter. Je kunt de garantie-uitbreiding zelfs aan een nieuwe koper overdragen. Dankzij deze overdraagbare garantie-uitbreiding wordt ook de doorverkoopwaarde van je motorfiets verhoogd.

Uw voordelen:

  • 5 (2 + 3) jaar garantie
  • Geen kilometerbeperking
  • Dekking bij elke officiële VOGE dealer in de Benelux
  • Alle herstellingen gebeuren met onderdelen geleverd door VOGE Benelux

Enkele van de belangrijkste voorwaarden*:

  • De motorfiets is gekocht bij een geautoriseerde VOGE motorfiets dealer in de Benelux
  • De dekking geldt enkel als u bij uw dealer een overeenkomst heeft ondertekend voor de verlengde waarborg
  • Alle service- en onderhoudswerkzaamheden zijn op tijd uitgevoerd
  • Alle wijzigingen in de eigendom/het houderschap van de motorfiets zijn geregistreerd

*U kan alle voorwaarden checken in dit document.

Neem voor meer informatie contact op met je VOGE motorfiets-dealer.

Over

Voge is het premium merk van Loncin, een Chinese gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. 

Motorfietsen onder de merknaam Voge zijn nieuw in Europa. Motorfietsen geproduceerd door Voge, onder merknamen van bekende Westerse merken, rijden echter al jaren rond op onze wegen. Voge maakt deze jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen nu rechtstreeks beschikbaar.

Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie: zo beschikken de motorfietsen onder meer over Nissin-remmen, een KYB-vork en een Bosch ABS-systeem.
© Wowart.